Huur jouw parkeerplaats vandaag nog bij G&G Storage

Je eigen parkeerplaats

Je eigen parkeerplaats

We beschikken over 32 ruime, afgebakende en vorstvrije parkeerplaatsen binnen, allen voorzien van 220V aansluiting en automatische verlichting. Een aantal boxen hebben nog een extra opslagruimte boven de parkeerplaats. De plaatsen zijn ruim genoeg om makkelijk te kunnen parkeren. Op de buitenplaats zijn er ook nog 8 plaatsen voorzien om campers of caravans te stockeren.

Sleutel aan je wagen

Sleutel aan je wagen

In de verwarmde werkplaats/garage is het aangenaam sleutelen. Deze is uitgerust met een 4-palen hefbrug, olie opvang ketels, een werkbank, compressor, kolomboor, halfautomaat en de nodige gereedschappen om aan de auto's te sleutelen. Iedereen moet ervoor zorgen dat de garage ordelijk en proper wordt achtergelaten na de werkzaamheden. Een service garage, in house van de autostalling, biedt je talloze voordelen.

Voor Caravans

Voor Caravans

Wij kunnen ook staanplaatsen aanbieden voor caravans en mobilhomes op de binnenkoer onder een open luifel. Toegankelijk 24/7 mbv de badges.

Beveiliging

Beveiliging

Zowel binnen als buiten is er 24/7 videocamera bewaking gekoppeld aan een meldkamer. Bij de minste calamiteit worden wij op de hoogte gebracht om indien nodig te interveniĆ«ren. In de hal is een branddetectie systeem geĆÆnstalleerd dat aangesloten is op het alarmsysteem. Het terrein is enkel toegankelijk via een grote toegangspoort die bediend wordt met de badges, waardoor u altijd 24/7 over uw wagen kan beschikken.

32 parkeerplaatsen
2 beschikbaar
0 beschikbaar
scroll up